Kedves Látogató !

A Jocó Panzió nyíregyháza központjától öt perc sétára található. Tágas, zárt parkolóval rendelkezünk, mely alkalmas kerékpárok tárolásától kezdve a kisbuszok befogadásáig. Minden szobánk hűtővel, Laptévével, fürdővel, ventillátorral, reggelizőasztallal felszerelt. Szálláshelyünket folyamatosan újítsuk, szépítsük! Jocó PanzióInternettel is rendelkezünk.
Igény szerint franciaágyas vagy különágyas szobákat biztosítunk. Kedvező kikapcsolódási lehetőség a közelünkben lévő bújtosi tó és környéke, parkjaival, játszóterével. Jocó PanzióSzintén öt perc sétára található a Bújtosi szabadidőcsarnok, Váci Mihály Művelődési ház, Korzó, Tesco, Spar, több étterem, cukrászda.

Éjjel-nappali nyitvatartásunk lehetővé tesz bármilyen koncerten, fesztiválon, sport és egyébb rendezvényeken, színházi előadáson való részvételt. Esküvőkre kisebb csoportokat is el tudunk szállásolni.

Egy francia ágyas szobában két felnőttet és maximum egy 3 éves gyermeket tudunk elszállásolni szobaárban. Ha nyugalomra vágyik, vagy kevés gyaloglással megismerné Nyíregyházát, részt venne a nyári szabadtéri előadásokon vagy az őszi VIDOR fesztiválon.

Nálunk jó helyen jár.   Minden kedves Vendéget várunk szeretettel!


Szobafoglalás telefonon, vagy az "Ajánlatkérő ürlapunk" kitöltésével, vagy a jocopanzio1@freemail.hu e-mail címen lehet melyet minden nap 12h-ig és este 18h-kor nézzük meg. Szobáinkat már 14h-tól el lehet foglalni. Kérjük, tájékoztassanak, ha este 18h-ig nem érkeznek meg, hogy pontosítsuk a megérkezés időpontját.